Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 5 το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας του Lido για τη σεζόν 2020 - 2021.

 Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Lido που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε πρωτοπορεί στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου σε Πανελλήνιο επίπεδο. Έχει έδρα το Lido Soccer που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ιδιωτικά ποδοσφαιρικά κέντρα στην Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer περιλαμβάνονται:

1 γήπεδο 11 Χ 11 (95m x 65m)
2 γήπεδα 8 x 8 (62m x 42m)
1 στεγασμένο γήπεδο 8 x 8 (62m x 42m)
Καφέ – Εστιατόριο με αίθουσα εκδηλώσεων – παρουσιάσεων
Παιδότοπος

18 αποδυτήρια
Κατάστημα αθλητικών ειδών
Πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο
Γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ αναψυχής

Η σχολή ποδοσφαίρου του Lidο θεωρείται μία από τις καλύτερες ιδιωτικές ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, με ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ και επιλεγμένο από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ «Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ», στις 125 καλύτερες ακαδημίες της χώρας. Με περισσότερα από 500 ενεργά μέλη, κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια σε Παγκρήτιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των ΠΑΕ του νησιού. Οι παίκτες της ακαδημίας προωθούνται αρχικά στη Δόξα Ηρακλείου, που αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΗ και στη συνέχεια στον Α.Σ. Όμιλος Λίντο, στην Α2 ΕΠΣΗ.

To Lido όμως ξεχωρίζει και για την ποικιλία των δραστηριοτήτων της. Αποτελεί τόπο διεξαγωγής πλήθους αγώνων παιδικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) καθώς και άλλων ανεξάρτητων τουρνουά. Κατά τη διάρκειά τους ο χώρος κυριολεκτικά πλημμυρίζει από παιδιά και γονείς.

To Lido  αποτελεί οικογενειακό προορισμό αναψυχής, πέρα από τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί. Τα παιδιά απολαμβάνουν άπλετους χώρους για ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, ποδήλατο, ευρύχωρους παιδότοπους και γενικά την ελευθερία να απολαύσουν το παιχνίδι τους όπως αυτά το επιθυμούν χωρίς χρονικούς ή χωρικούς περιορισμούς. Οι γονείς εκτιμούν το Lido Soccer για την ποιότητα των υπηρεσιών, την ασφάλεια που παρέχει ο κλειστός περιφραγμένος χώρος στα παιδιά, την ομορφιά του περιβάλλοντος και τη δυνατότητα να συνδυάζει αρμονικά το παιχνίδι για τα παιδιά και την ηρεμία για τους γονείς και τους φίλους τους.

Πληροφορίες - Εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας 2810373344 και 6970884722

 

* Δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2020 - 2021 ανά ηλικία.

* Δείτε τους προπονητές της ακαδημίας μας

* Δείτε τον "Κώδικα λειτουργίας και συμπεριφοράς αναπτυξιακών ηλικιών (Grassroots)"